18/08/19 - 18:28 ip


Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Jousiammunta ja välineet / Vs: D.Y.I strap on tree steps
« Uusin viesti kirjoittanut Varjaagi 17. Elokuu, 2019 - 20:10:06 »
Veikkaan ettei se extremeoduus haittaa sinua ollenkaan...👍

2
Jousiammunta ja välineet / D.Y.I strap on tree steps
« Uusin viesti kirjoittanut Arto_N 17. Elokuu, 2019 - 15:53:35 »
Tekaisin kotona löytyneistä tarvikkeista tikasaskelmat, kun en niitä ostamalla saanut mistään. Idea on netistä pöllitty, mutta jonkin verran piti tietysti soveltaa. Sidontanauhan paikkaa pitäisi vielä säätää, koska askelma saattaa pyörähtää väärään asentoon.

Näitä käytettäessä olisi hyvä olla pylväsvyö, jonka asemointiköysi menee puun ympäri.

Näitä ei kuitenkaan voi oikein suositella kenellekään, sen verran noilla kiipeäminen on extreme urheilulle sukua.
3
Harjoitusradat / Vs: Radalle menossa
« Uusin viesti kirjoittanut Bapina 16. Elokuu, 2019 - 16:41:03 »
Mie ole menos raalle  7 ja 8 välillä tänä iltana.
Tarkempi aika selviää 6 aikaan kuha ehin kotia
4
Harjoitusradat / Vs: Radalle menossa
« Uusin viesti kirjoittanut Bapina 15. Elokuu, 2019 - 14:54:57 »
Huomen ei kyllä aamula joua. Illasta mahollisesti. Siitä etee päin oliski loma ja koittas käyä enempiki raalla

Ja koordinaatit löytyy radan rakennus topikista, jäsenten puolelta
5
Jahdit / Peurajahtia Loimaalla 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Arto_N 15. Elokuu, 2019 - 14:04:56 »
Olen lähdössä jälleen peurajahtiin Kojonkulmaan. Tänävuonna seuralla oli lupia 600(!) peuralle. Itsetoimiselta jousimetsätäjältä perityt veloitukset ovat olleet tähän mennessä pelkästään kaatomaksut + lihat. Vasa 150€ ja 4 piikkinen tai alle aikuinen 250€.

Olen käynyt tuolla kahtena aiempana vuonna ja joka reissulta on ollut tuomisia mukana.

Olen lähdössä liikenteeseen 31.8. lauantaina iltapäivällä. Ilmoitelkaa jos on kiinnostusta lähteä mukaan.
6
Harjoitusradat / Vs: Radalle menossa
« Uusin viesti kirjoittanut Ari_S 15. Elokuu, 2019 - 13:36:27 »
Eihän kukaan ole radalle huomenna aamulla menossa? Minun aamu tarkoittaa 7.00 jälkeen  ;D pitää käydä ainakin tähtäin säätämässä, jos ei muuta ..? Sehän oli nyt paremmassa jemmassa, mutta taitaa sinne koordinaatit löytyä ::)
7
Metsästys ja riistaeläimet / Vs: Kanalintutilanne 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Varjaagi 14. Elokuu, 2019 - 11:07:11 »
Suomen vaativinta, kauneinta ja maukkainta riistalintua on muuten todella runsaasti tänä vuonna. Sen kantahan käytännössä seurailee 1:1 teeren kantoja ainakin rannikkoalueella. Tulee hieno kurppasyksy!

Pitää Taikan kanssa kerrata koulutusta ja itsekin hiukan  ryhdistäytyä haulikon suhteen. Niiin ja tehdä jokunen kymmenen kurppapatruunaa...👍
8
Metsästys ja riistaeläimet / Vs: Kanalintutilanne 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Varjaagi 13. Elokuu, 2019 - 14:32:03 »
Kyllähän se kieltämättä on jonkinlainen ongelma tuo paikallisten vapaa metsästysoikeus. Olen jutellut muutaman sen piirissä olevan aktiivisen metsästäjän kanssa. Ymmärrän hyvin ja myös hyväksyn hyvin pitkälti ne perusteet miksi sellainen on aikoinaan luotu. Varmasti valtaosa paikallisista verottaa järkevästi kohtuudella mutta valitettavasti on niitäkin jotka mesoavat kymmeniin nousevilla saalilla syyssoitimilta kuvien avulla. Eräs paikallinen kritisoi sitä ja oli sitä kieltä että paluulla kuvastuskieltoon saataisiin jo paljon hyvää aikaiseksi.

Edellisellä huippujaksolla Pyhännällä oli pakkasaamuisin turvesoiden ympärillä porukkaa kuin pipoa pitkälle syksyyn ja laukausten kumu kuin parhaimmillaan kuin Limingaslahdella 20.8...

Käytiin aamupäivällä koirien kanssa kävelemässä semmoinen reilu kolmen kilometrin lenkki ihan vaan teitä pitkin. Oli mukavaa kun löytyi teeri- ja pyypoikue sekä kaksi yksinäistä ukkoteertä. Vaimo sanoo ettei ole tälle kesälle käynyt varmaankaan yhtään lenkkiä milloin ei olisi joku mettälintu rymissyt. Olikos se nyt toissavuosi oli ääripäästä - ei yhtään havaintoa koko kesänä. Laitoin harkintaan että jospa sitä kävisi hakemassa ensikerran vuosiin oikein lähilihaa ukkoteeren muodossa...👍 ...jos ehtii...
9
Metsästys ja riistaeläimet / Vs: Kanalintutilanne 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Arto_Y 13. Elokuu, 2019 - 13:35:30 »
Esimerkiksi Liminka-Temmes -seuralla, johon kuulun, on kiintiönä kolme kanalintua. Ongelmallisimpia lienevät pohjoisemmat valtion maat, joihin paikallisilla on maksuton metsästysoikeus ilmeisesti edelleen ja ilman kiintiöitä. Ne mahdollistavat jopa "ryöstömetsästyksen".

Käyristä kirjoitin, että parin kymmenen vuoden käyrät, kun piti sanoa kolmenkymmenen vuoden. Käyrien keskiarvo näyttää kuitenkin pysyneen vakaana poislukien riekko, jossa keskiarvo on ollut laskeva.


10
Metsästys ja riistaeläimet / Vs: Kanalintutilanne 2019
« Uusin viesti kirjoittanut Varjaagi 12. Elokuu, 2019 - 23:43:29 »
Minusta nuo käyrät ei oikein vielä puolla merkittävästi kovempaa verotusta - huipputasosta pitäisi leikata ei kasvukäyrän noususta. Mutta viisaammat ovat oikeassa. Metsähallitus on järjettömässä tilanteessa lupamyynnin taloudellisten tuottopaineiden takia joten seurojen merkitys järjen käytössä kasvaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10