12/08/22 - 14:40 ip


Kirjoittaja Aihe: O: seuralle nuolihylly, nuolia, YNNÄ MUUTA SÄLÄÄ  (Luettu 6142 kertaa)

nahkahanska

  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 568
  • Urea Iacta Est
Vs: O: seuralle nuolihylly, nuolia, YNNÄ MUUTA SÄLÄÄ
« Vastaus #15 : 12. Toukokuu, 2010 - 17:32:28 »
No eipä kyllä jos tuohon hintaan lähtee. erätukullako moinen oli? Kärkkäisellä voisa kans mulkaista stabivalikoimaa ja hintoja. Mutta varmaan ei tuon edullisempaan hintaan saa mistääm.

Joo, siis pelkkä rautamötikkä, mutta minulla on joutilaana sille tuo varsi. Itsellä on vastaava viritys omassa jousessa, kun en oikein usko noihin metsästysstabien värinänvaimennusominaisuuksien merkitykseen. Kevyen, vaikka lyhyenkin varren päässä oleva rautapaino säätää jousen painopisteen tehokkaammin kuin tuollainen hiekka- tms. täytteinen lyhyt stabi, jossa paino jakaantuu koko matkalle.


Tuo on kyllä ihan totta. periaatteenahan stabilla on ainoastaan estää keskipakovoiman(?) aiheuttama jousen pyörähdys ja tukevoittaa sivusuunnassa jousta.
Lisäksi jo maalaisjärjellä ajateltuna kaikenlainen stabiin lisätty hiekka, simsin kumilärpäkkeet (hienommalta nimeltään navtech) yms vain kaiken järjen mukaan lisäävät lisävärähtelyä ja painopisteen heilumista releasen jälkeen, vaikka hilibilimarkkinamiehet mitä väittäisivät.

BTW: tuossa samalla olin tsekaamassa SIMS labsin viimeisimpiä tuulia, niin limbsaver.com on myynnissä(!?) onkohan firma menny nurin? Vastahan ne oman jousimallinkin, dead zonen toi markkinoille...ei se kyllä käsitääkseni kovin hyvin kaupaksi mennyt.

nahkahanska

  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 568
  • Urea Iacta Est
Vs: O: seuralle nuolihylly, nuolia, YNNÄ MUUTA SÄLÄÄ
« Vastaus #16 : 15. Toukokuu, 2010 - 00:37:47 »
niitä Eastonin alunuolia(numeroa en muista) sulkineen, nokkeineen yms on minulla talli täynnä =useita kymmeniä. Spineltään aika moneen käyttöön sovitettavissa.

Jos Rauno ostaa PSE:n pois, niin tehdään sopivat kaupat. Noita nuolia menee taatusti kymmeniä jos ei satoja alkuopastukseissa.

Pidetään mielessä! Se on kyllä riski, että nuolia alkaa kulua.Tämä homma sitten selvisi, eli Alukepit on nyt jouten.Tarkka malli on legendaarinen 2018 Gamegetter 2 täyspitkinä. Räkättejä on tippunut noilla.
Alumiinilaadultaanhan nuo Eastonit on kestävimpiä. Insertejä, sulkia nokkeja ja muita löytyy samaan pakettiin.
Yöeläjänä kun tässä aikaa on, niin uppasin mallikuvankin nuolesta:
http://www.freeimagehosting.net/image.php?0c63c4348a.jpg

Käyn läpi nuo laatikot ja katselen parhaat kepit. Jos noita ehjiä, suoria(suht suoria) löytyy vielä paljon, jotakin korvausta olisin vailla. Uutena näköjään 9eur/kpl myyvät läskeineen ko. malleja.
opastuskäyttöön ei varmaan pikkukierouskaan ole kynnyskysymys?

Nuo kun on vielä kelpo kamaa jos vaistojousihommasta taas innostun ja hommaan moisen. kokopuinnen Black Widow tai Martin on ollut mielessä.

edittiä: imageshack ei näytä toimivan joten http://www.freeimagehosting.net/ näköjään pelittää.
« Viimeksi muokattu: 15. Toukokuu, 2010 - 00:41:16 kirjoittanut nahkahanska »