Oulun Seudun Jousimetsästäjät, OSJM

Keskustelufoorumi => Kilpailutoiminta => Aiheen aloitti: Varjaagi - 12. Lokakuu, 2019 - 15:48:49

Otsikko: OSJM:n palkinnot
Kirjoitti: Varjaagi - 12. Lokakuu, 2019 - 15:48:49
Kävin läpi pyttylaatikot ja järjestelin ne omaan kaappiinsa verstaan ulkovarastoon. Kokoelma on varsin sekalainen mutta sentään löytyy 4 täydellistä palkintosarjaa. Muut ovat omien kisojen tähteitä tai lahjoituksena saatua sekalaista sanoisinko suorastaan roinaa. Nakkelin muutama kolhuja saaneen roskiin enkä kyllä keksi tuolle roinalle mitään järkevää käyttöä sinakaan cup-kisojen palkintoina. Pari hemmetin isoa ja näyttävää pyttyä voisi käyttää jonsin etikoispalkintona mikäli niihin löytyy vsihdettavat vuosilukukyltit 2007 tilalle.

Olisiko harkinnan arvoista että lähdettäisiin puhtaasti mitalilinjalle OSJM:n logolla varustetuilla mitskuilla pl. tulevat SM-kisat. Tämä säästäisi rahaa ja vaivaa ajan myötä varsinkin jos mitaleita ei kaiverrettaisi vaan teksti tulisi dynoteksteillä tarpeen mukaan.

Seuramestiksen kiertopalkinnot on naisten ja miesten taljaan sekä vaistoon mutta junnuilta semmoiset puuttuu - ei ole ainakaan vielä ollut kisailijoita.

Mutta olipas nostalgista käydä lahjoituspyttyjä läpi...kaiken takia sitä on valutettu verta ja kyyneliä sekä poltettu ruutia 🤣
Otsikko: Vs: OSJM:n palkinnot
Kirjoitti: Bapina - 12. Lokakuu, 2019 - 16:10:11
Eiköhän oo sama jos yksittäisiä vähentää. Hienompi vois kyllä vaikka jonki sorti lohdutus palkintoina antaa hyvästä yrityksestä
Tai muuna vastaavana erikoisuutena
Otsikko: Vs: OSJM:n palkinnot
Kirjoitti: Arto_Y - 14. Lokakuu, 2019 - 10:14:51
Yksittäinen junnukisaaja on joskus ollut mukana seuranmestaruuskisassa ja hän sai osallistumisestaan mitalin, koska kiertopalkintoa ei junnuille ole.
Otsikko: Vs: OSJM:n palkinnot
Kirjoitti: Varjaagi - 14. Lokakuu, 2019 - 12:27:12
No eipä noita ole mikään kiire nakata roskiin, saman tilan se tuo kaappi vie varastossa oli se tyhjä tai täysi.